• Yo en Sor 2 fotos
 • Bram en Farah
 • Fitness
 • Jordao en Joop biceps
 • Yo en Sor push up
 • Joop en Inge
 • nw9
 • Jordao en Joop
 • senior 3
 • Home
 • Sporter van het jaar

Sporter van het jaar


Robin Castelijn

Sportman van het jaar 2015!

Robin Castelijn, te Leimuiden is het trouwste lid van Sport & Fitness Leimuiden! Al zeker 5 jaar sport hij samen met zijn zus Sandra. 6 dagen per week vind je Robin in de fitness. Met een hoop discipline, een persoonlijk trainingsschema en een uitgebalanceerd voedingsschema houdt hij zijn lichaam alle jaren perfect in shape. Naast fitness doet hij ook aan cardio training, kickboksen, kick & punch en club power.

Dankzij het verzoek van de dames uit de les, geeft hij nu kickboksen.

Door zijn discipline waarbij hij geen dag over slaat en zijn hulpvaardigheid tijdens het trainen naar de andere leden toe, heeft hij absoluut de titel “SPORTMAN” van het jaar 2015 verdiend.


Diana de Graaf

Sportvrouw van het jaar 2015!

Diana de Graaf moeder van 2 kinderen wonend te Leimuiden, heeft een super sterke wilskracht. Begin 2015 was zij de kilo's zat. Na 2 prachtige kinderen op de wereld te hebben gezet ging bij haar de knop om en begon zij met hardlopen en trainen in de sportschool. Cross Circuit, bootcamp en kick & punch zijn voor haar de lessen om zich helemaal uit te leven.
Door deze trainingen en haar voeding aan te passen vlogen de kilo's eraf! Voor haar is het een uitdaging om zoveel mogelijk mud masters en run wedstrijden te lopen. Zelfs een halve marathon is binnen een jaar trainen gelukt!


Cynthia van Dam - Gomez

Sportvrouw van het jaar 2016!

Cynthia van Dam – Gomez, te Leimuiden is elke avond in de groepslessen te vinden. Een paar lessen achter elkaar volgen is voor haar geen uitzondering. Mocht zij na de groepslessen nog niet voldaan zijn dan gaat zij gewoon nog even door in de fitness.
Zij volgt de lessen XCO, zumba en pump. Zumba is haar favoriete les wat in haar dagelijks leven goed van pas komt.
Als Filipijnse dame is in haar cultuur feesten een wekelijks vermaak. Alle dames kleden zich in de meest prachtige jurken met mooie pumps eronder. Met de voeten van de vloer komen de zumba moves op haar feesten goed tot zijn recht.
Deze sportieve en swingende dame heeft daarom zeker de titel “Sportvrouw van het jaar 2016” verdiend.


Bram Kea

Sportman van het Jaar 2016!

Bram Kea, te Leimuiden kwam jaren geleden binnen als een jongen en is uitgegroeid tot een echt Fitness MODEL! Als promotie voor de sportschool zie je zijn foto geregeld voorbij komen.
Hij tikt aardig wat eiwit-shakes weg, eet de hele dag door de koelkast leeg en sport minimaal 5 dagen per week. Dit dieet en trainingsschema is goed te zien aan zijn strakke en gespierde lichaam.
Aan zelfvertrouwen heeft hij geen gebrek. Geregeld geeft hij een show weg met zijn eigen Body Building Moves.
Deze sportieve genen heeft hij duidelijk van zijn ouders meegekregen met een moeder als Pump Power Vrouw en een vader die altijd hard werkt op de boerderij.
Naast het sporten zie je hem ook wel eens op de trekker in Leimuiden rond rijden. Boer zoekt vrouw is bij hem niet van toepassing. Helaas dames deze knappe boer is al bezet.
Naast een sportieve knappe boer is hij ook handig met stijger hout en maakt de mooiste meubels.
Deze man die niet stil kan zitten heeft zeker de titel “Sportman van het jaar 2016” verdiend.


Monika Seidel

Sportvrouw van het jaar 2014!

Monika Seidel heeft het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie geleverd. Wanneer je haar ziet stralen in de XCO, zumba of op de cross trainer in de fitness zou je bijna vergeten dat deze dame 62 kilo is afgevallen!! Ondanks haar strijd tegen haar ziekte kanker komt zij gewoon dagelijks sporten. Wij bewonderen Monika om daar positiviteit, haar doorzettingsvermogen en haar glamoureus verschijning tijdens de lessen. Monika brengt veel gezelligheid met zich mee en heeft veel dames geïnspireerd om te sporten. Door deze eigenschappen en haar uitzonderlijke prestatie is Monika met trots sportvrouw van het jaar 2014!


Tim van der Post

Sportman van het jaar 2014!

Tim v.d. Post heeft dit jaar keihard getraind om te kunnen stralen op het podium van de Flexcub. Tim kwam in de naturel bodybuilding wedstrijd uit in de D klasse onder de 75 kilo en heeft een prachtige ranking behaald. Tim heeft het afgelopen jaar flink moeten training, clean moeten eten en veel dingen moeten laten om zijn doel te kunnen behalen. Daarbij beschikt Tim over een ijzeren doorzettingsvermogen en grote wilskracht. Daarom vinden wij Tim DE sportman van 2014!


Maria Kuipers - Versteeg

Sporter van het jaar 2013!

Maria Kuijpers -Versteeg is op haar 68 jarige leeftijd niet te stoppen!
Iedere doordeweekse ochtend volgt zij trouw de body shape en de pilates lessen.Op zondag fiets zij met de Golden Girls achterin de zaal tijdens de zumba les.

Zelfs na een heupoperatie ging zij meteen weer aan de slag! Zij leende een spinningfiets om thuis te kunnen revalideren. Binnen no time was zij weer hersteld en te vinden in de groepslessen bij ons op de sportschool.

Bij sportevenementen zorgt zij voor een hoop gezelligheid en helpt dan graag als barvrouw!


Edith Dunki Jacobs

Sporter van het jaar 2012!

Edith Dunki Jacobs uit Leimuiden is als 63 jarige niet te houden.
Zij sport 5 dagen per week! X-Co en spinning zijn haar favorieten lessen.
Naast het sporten in de zaal is zij gek op wandelen en fietsen.
Stilzitten is niet haar ding. Als zij niet aan het sporten is, is zij wel druk in de weer om alles mooi schoon te houden.
Voor haar vrienden staat zij altijd klaar. Echt een topper!


Patricia Zandvliet

Sporter van het jaar 2011!

Patricia Zandvliet, te Rijnsaterwoude sport 6 dagen per week in de sportschool en 2 groepslessen achter elkaar volgen is geen uitzondering! Zumba, steps en xco zijn haar favoriete lessen. Met haar vaste zumba club gaat zij alle zumba-marathons in de omgeving af. Daarnaast doet zij aan buiten sporten zoals hardlopen en wandelen. 
  • Locatie

   Sport & Fitness Leimuiden
    
   Noordeinde 112
   2451 AJ Leimuiden
    
   0172 852365
    
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Volg ons