Contact

Sport & Fitness Leimuiden
Noordeinde 112
2451 AJ Leimuiden

0172 852365

info@sportenfitnessleimuiden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 9:00 - 22:00 Zaterdag en zondag 9:00 - 13:00

KIDS GROEPSLESSEN

Kids Streetdance / kids fitness-bootcamp / jeugd fitness/ jeugd kickboksen starten vanaf 1 september 2014

SPORTER VAN HET JAAR
2013!!

Maria Kuipers - Versteeg, is op haar 68 jarige leeftijd niet te stoppen! 

Iedere doordeweekse ochtend volgt zij trouw de body shape en de pilates lessen.
Op zondag fiets zij met de Golden Girls achterin de zaal tijdens de zumba les.
 
Zelfs na een heupoperatie ging zij meteen weer aan de slag! Zij leende een spinningfiets om thuis te kunnen revalideren. Binnen no time was zij weer hersteld en te vinden in de groepslessen bij ons op de sportschool.
 
Bij sportevenementen zorgt zij voor een hoop gezelligheid en helpt dan graag als barvrouw!
 

Team Sport & Fitness Leimuiden


Soraya Bartels

Na jarenlang actief te zijn in de sport en het geven van groepslessen, heb ik mijn droom werkelijkheid gemaakt door het opzetten van een groot sportcentrum genaamd Sport & Fitness Leimuiden!

Op mijn 18de jaar ben ik begonnen met wielrennen en startte het eerste jaar bij de talenten ploeg van Leontien van Moorsel (Ton van Bemmelensports). Voor die tijd deed ik aan heel andere sporten zoals: schaatsen, voetbal en aerobics, dus veel ervaring met wielrennen had ik niet. Ik werd letterlijk voor de leeuwen geworpen tijdens de wielerwedstrijden. Ondanks het heel zwaar was om de ervaren elite dames bij te houden was het een geweldige tijd! Ik heb mee mogen rijden met de NK’s en de wereldbekerwedstrijden. Het jaar daarop fietste ik bij de ploeg BIK Powerplate. 

Naast het wielrennen begon mijn interesse voor het geven van sportlessen steeds groter te worden. Op mijn 17de gaf ik zwemles en aquarobics daarna ben ik al mijn diploma’s gaan halen om begeleiding in de fitness en sportlessen te kunnen geven.

Nu geef ik in het sportcentrum de groepslessen: aerobics, steps, body shape, cardio shape, zumba, spinning, kick & punch, thai - bo, xco, club power, pilates, bootcamp outdoor, jeugdfitness en 60+ les.
 

 

Leonie Porton

Ik ben Leonie, 23 jaar en kom uit Uithoorn. Van jongs af aan ben ik al bezig met bewegen. Ik ben op 6 jarige leeftijd begonnen met dansen bij dansschool Jolanda van Beek. Daar danste ik in de selectie klas: klassiek, modern, jazz en streetdance. Daarnaast heb ik geschaatst en gefitnesst bij verschillende sportscholen.

In juli 2014 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hoge school van Amsterdam. In de zomer van 2013 ben ik als fitness instructrice begonnen in de sportschool en heb destijds mijn diploma als fitnesstrainer (Fitvak) behaald.  
Jullie kunnen mij vinden in de fitnessruimte. Daar zal ik onder andere begeleiding geven tijdens het trainen, uitleg geven over de apparaten, fit testen afnemen, persoonlijke trainingsschema’s maken en training en houdingsadvies geven. Daarnaast zal ik Soraya helpen met het geven van groepslessen als zumba, cardio shape, body shape, club power en jeugd/fitness bootcamp en de kids danslessen.

 

Eric te Hove

Vanaf kleins af aan was ik al een bewegelijk mannetje. 
Vanaf mijn 7de zit ik al op judo en heb dit 18 jaar gedaan. Tussendoor vond ik buiten genoeg andere sporten leuk om te doen en dat zag mijn gymdocent op de middelbare school ook.

Is het CIOS (opleiding Sport & Bewegen) niets voor jouw? was zijn vraag. Ik informeren bij de opleiding wat het in hield en zo is het gekomen dat ik in aanraking kwam met het lesgeven. Op het CIOS heb ik mijn judoleraar diploma's gehaald en ben ik werkzaam geweest in verschillende fitnesscentra waar ik judolessen verzorgde maar ook de in de fitness mocht ik mensen in het zweet laten werken.

Tijdens het werk kwam ik in aanraking met spinning. Ik zweet van mezelf uit al snel maar na een uur spinnen was er geen droog plekje meer over op mijn shirt. Ik dacht dit moet ik vaker doen! Zodoende ben ik de opleiding tot spinninginstructeur gaan volgen en nu heb ik de eer om jou op de dinsdag en donderdag in het zweet te laten werken! 

Tot op de fiets!?
 

 

Barry van der Sluis

Ik ben Barry, 23 Jaar en kom uit Uithoorn. Ik ben geen stil zitter. Van jongs af aan ben ik bezig met sport. Ik heb gevoetbald, getennist, gehockeyd en vanaf 14 jaar heb ik mijn passie voor Muay thai-boksen gevonden. 
Mijn eerste trainer van Jerry Morris, een trainer die mij alle technieken en kneepjes van de sport heeft geleerd. Mijn tweede trainer was master Sken.  Een grote Thaise kampioen. Mijn derde trainer was Wallis Samuel. Een trainer met een ijzeren discipline.

Ik studeer Oefentherapie Mensendieck aan de Hoge school van Amsterdam en zit nu in mijn laatste opleidingsjaar. In de sportschool geef ik een buikspierkwartier, kickboksen en kick & punch. 

Tot snel in de lessen !         

Roy Fiering

Als korporaal werk ik nu 4 jaar bij de Luchtmobiele Brigade. Daar is voor mij het echte trainen begonnen. Alle ervaringen die ik bij de defensie heb opgedaan kan ik toepassen tijdens het geven van de lessen Bootcamp en Kettlebell/Mudmaster Training. Met deze functionele trainingen breng ik jouw lichaam binnen now time in shape!
Daarnaast heb ik mijn diploma Fitnesstrainer A van Fitvak! behaald zodat ik op een verantwoorde manier deze lessen op ieder niveau kan geven.

 

 
 

 

 

 

Jeanette Bartels

Samen met mijn dochter Soraya zijn we begin januari 2011 gestart met de sportschool. Naast alle leuke groepslessen waaraan ik vaak deelneem, ben ik ook veelal aanwezig als receptioniste. Kortom het is bij ons een en al gezelligheid en sportiviteit!!

 

Maria Kuipers - Versteeg 
 

Sporter van het jaar 2013!

 

Maria is op haar 68 jarige leeftijd niet te stoppen! 
Iedere doordeweekse ochtend volgt zij trouw de body shape en de pilates lessen.Op zondag fiets zij met de Golden Girls achterin de zaal tijdens de zumba les.

 
Zelfs na een heupoperatie ging zij meteen weer aan de slag! Zij leende een spinningfiets om thuis te kunnen revalideren. Binnen no time was zij weer hersteld en te vinden in de groepslessen bij ons op de sportschool.
 
Bij sportevenementen zorgt zij voor een hoop gezelligheid en helpt dan graag als barvrouw!

Edith Dunki Jacobs

Sporter van het jaar 2012!

Edith uit Leimuiden is als 63 jarige niet te houden.
Zij sport 5 dagen per week! X-Co en spinning zijn haar favorieten lessen.
Naast het sporten in de zaal is zij gek op wandelen en fietsen.
Stilzitten is niet haar ding. Als zij niet aan het sporten is, is zij wel druk in de weer om alles mooi schoon te houden.
Voor haar vrienden staat zij altijd klaar. Echt een topper! 
 

Patricia Zandvliet

Sporter van het jaar 2011!

Patricia sport 6 dagen per week in de sportschool en 2 groepslessen achter elkaar volgen is geen uitzondering! Zumba, steps en xco zijn haar favoriete lessen. Daarnaast doet zij nog aan buiten sporten zoals hardlopen en wandelen.

In de sportschool is zij zeer actief met het maken van foto’s tijdens de sport evenementen. Op facebook kan je alle foto’s van de evenementen terug zien.
   
   
   

 

VOLG ONS

AANGESLOTEN BIJ

GRATIS INLOOPUUR

Fysiotherapie MTC Leimuiden

GRATIS inloopspreekuur: maandagavond en woensdagavond.

U kunt met alle vragen terecht over blessures.

Om een afspraak te maken bel naar: 0172 852366

 

PARTNERS

FYSIOTHERAPIE MTC LEIMUIDEN


WIELREN- HARDLOOP KLEDING

FOTOGRAFIE

FITNESS, AEROBICS EN HARDLOOP KLEDING

FITNESS, AEROBICS, SPINNING EN HARDLOOP KLEDING