• Bram en Farah

1 maand gratis
GEEN INSCHRIJFGELD!

 

 

 • Home
 • 10 weken intensieve sportbegeleiding

10 weken intensieve sportbegeleiding

Start de 10 weken intensieve sportbegeleiding met de door u aangegeven begindatum. De begeleidingsdagen en tijden zijn heel flexibel.

Al u vragen over de 10 weken intensieve sportbegeleiding kunt u stellen via de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Zij zal het stappenplan en de visie op het gebied van sport en voeding uitleggen.

Yo en Sor push2

Yo cm 3   

 

Wat gaan we doen in de 10 weken voeding- en sportbegeleiding?
Algemeen: We gaan samen met u op weg naar een fitter en energieker bestaan door de balans te vinden tussen Verantwoord Bewegen en Gezonde Voeding.

Week 1
Met de sportinstructrice heeft u een intake gesprek en neemt u een fit-test af. Met de fit-test:
-         Vraagt zij naar uw sportverleden.
-         Vraagt zij of er lichamelijke en medische klachten zijn.
-         Meet zij de bloeddruk, lengte, gewicht, vet percentage, bmi, spiermassa, vocht percentage, taille omtrek etc. en wordt er een algemene fit-test op de fiets afgenomen.

Aan de hand van deze gegevens en uw voorkeur op sportgebied wordt er een sportplan op maat gemaakt. De trainingen kunnen in de fitness en in de groepslessen worden uitgeoefend.
De sportinstructrice  geeft advies over voeding zodat u nog fitter kan worden door voldoende variatie met gezonde voeding binnen te krijgen.

Week 1 tot en met week 10
Om de week een meet en weeg moment met de sportinstructrice. Zij kijkt naar de vooruitgang en vraagt hoe het met sporten en de voeding gaat. Wanneer nodig is worden er aanpassingen gemaakt in het sportplan. Zij helpt u te motiveren om door te gaan!

Week 10
De sportinstructrice neemt de laatste week weer een fit-test af. Met de fit-test meet zij nogmaals de bloeddruk, lengte, gewicht, vet percentage, bmi, spiermassa, vocht percentage, taille omtrek etc.. en er wordt een algemene fit-test op de fiets afgenomen.
Door de resultaten te vergelijken met week 1 kunt u de vooruitgang zien, waar u de afgelopen 10 weken hard voor gewerkt heeft. 

Wij hopen dat deze 10 weken u helpt de goede weg te vinden zodat u de balans van voeding en bewegen heeft gevonden.
Het voortzetten van deze goede levensstijl is het beste voor uw lichaam. Ook na deze 10 weken blijven wij u motiveren, wanneer u lid wordt van de sportschool.


 

 

 

 
  • Locatie

   Sport & Fitness Leimuiden
    
   Noordeinde 112
   2451 AJ Leimuiden
    
   0172 852365
    
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Volg ons